کد خبر: 4225425
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱

پویش «اطعام و احسان حسینی» در چهارمحال‌وبختیاری آغاز شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری از آغاز پویش «اطعام و احسان حسینی» هم‌زمان با ماه محرم و صفر در راستای کمک به تأمین بخشی از معیشت نیازمندان خبر داد.

اطعام حسینی

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، جاسم محمدی فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان امروز، ۱۷ تیرماه در جمع خبرنگاران با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری شهادت امام حسین(ع) و 72 تن از یارانشان، بیان کرد: پویش «اطعام حسینی» در قالب تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم و پویش «احسان حسینی» در قالب تهیه، بسته‌بندی و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان اجرا می‌شود.

وی افزود: با آغاز ماه محرم، آشپزخانه‌های اطعام حسینی با مشارکت نیروهای مردمی در سراسر استان راه‌اندازی و نذورات نیکوکاران را به دست نیازمندان می‌رسانند. 

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به روش‌های مشارکت در این پویش ادامه داد: مردم نیکوکار استان می‌توانند نذورات خود را با شماره‌گیری کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷۷* و یا از طریق شماره کارت بانکی ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۴۱۲ نزد بانک ملی به دست نیازمندان برسانند.

محمدی با اشاره به راه‌اندازی تعداد 73 آشپزخانه اطعام حسینی در سراسر استان طی ماه محرم و صفر سال گذشته، اضافه کرد: طی این مدت بیش از 4 هزار بسته معیشتی با هزینه بیش از یک میلیارد تومان و نزدیک به 5 هزار پُرس غذای گرم با هزینه بیش از 3 میلیارد و 600 میلیون تومان با مشارکت مردم نیکوکار استان و خیران تهیه و به دست نیازمندان رسید. 

وی در پایان گفت: ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان نیز آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند.

انتهای پیام
captcha