به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری و به نقل از روابط عمومی سپاه استان، سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) در اطلاعیهای بهمناسبت حماسهآفرینی ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۱۵ تیرماه آورده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
یاد و نام امام عظیم الشأن انقلاب حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) را گرامی میداریم که به برکت نفس مسیحایی ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی، ملت ایران عزت یافت و حق انتخاب و تعیین سرنوشت کشور را به دست آورد.
رهبریهای داهیانه حکیم فرزانه مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) را ارج می نهیم که حقاً وانصافاً خلف صالح معمار کبیر انقلاب است و با دعوت خود از مردم برای حضور پرشور در انتخابات، زمینهساز حماسهای دیگر در ایران اسلامی شد که مزین به نام امام رضا علیه السلام و شهدای عزیز علی الخصوص سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و سیدالشهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی است.
برگزاری انتخابات دو دورهای در کمتر از 50 روز پس از شهادت رئیسجمهور خادم ملت، حقیقتاً کار بسیار سخت و اقدامی شایسته ستایش است که با رقابت جدی بین نامزدهای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار شد.
به روح بلند شهدای مدافع امنیت انتخابات درود میفرستیم و در برابر همدلی و مشارکت نیروهای مسلح اعم از فراجا، سپاه و بسیج برای تأمین امنیت صندوقهای اخذ رأی در کنار تلاشهای شبانهروزی دستگاههای متولی اجرایی و نظارتی و امنیتی و تلاشهای دلسوزان کشور و نظام برای جهاد تبیین و ترغیب مردم به حضور حداکثری، پیشانی شکر به آستان ربوبی حضرت حق میسائیم.
سپاه حضرت قمر بنیهاشم علیه السلام ضمن تقدیر ویژه از حماسهآفرینی مردم ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری در این دوره از انتخابات که با حضور حداکثری خود همچون سایر انتخابات افتخار آفرینی کردند، اعلام می دارد حضور پرشور مردم در انتخابات 15 تیر پشتوانه کشور و نشانه اعتماد عمومی به نظام مقدس جمهوری اسلامی است و همانند دولتهای قبل تمامقد در کنار رئیسجمهور منتخب مردم و دولت آینده برای پیشبرد اهداف در گام دوم انقلاب اسلامی خواهیم بود».
انتهای پیام