کد خبر: 4223658
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۳
هم‌زمان با سراسر کشور؛

فرآیند اخذ رأی در چهارمحال‌وبختیاری آغاز شد

فرآیند چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ساعت ۸ صبح امروز هم‌زمان با سراسر کشور در ۷۹۵ شعبه اخذ رأی چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

انتخابات

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، فرآیند چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ساعت ۸ صبح امروز، هشتم تیرماه هم‌زمان با سراسر کشور در ۷۹۵ شعبه اخذ رأی در سراسر استان آغاز شد و تا ساعت ۱۸ ادامه دارد.

براساس اعلام ستاد انتخابات، در چهارمحال و بختیاری ۷۹۵ شعبه اخذ رأی در ۱۲ شهرستان پیش‌بینی شده که شامل ۵۷۴ شعبه ثابت و ۲۲۱ شعبه سیار است.

همچنین، ۲۹ هیئت اجرایی در چهارمحال‌وبختیاری شکل گرفته که شامل ۱۲ هیئت در مراکز شهرستان‌ها و ۱۷ هیئت در بخش‌های مستقل است و هر هیئت چند عضو دارد که در مجموع ۳۷۷ عضو این ستاد، اجرای انتخابات را راهبری و تسهیل‌گری می‌کنند.

در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در چهارمحال و بختیاری، ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی شامل نمایندگان فرمانداران، نیروهای پشتیبانی و هیئت‌های نظارت، روند برگزاری انتخابات را انجام می‌دهند.

انتهای پیام
captcha