کد خبر: 4188070
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷

خروجی وحدت حوزه و دانشگاه، خدمت به بشریت است

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری طرح وحدت حوزه و دانشگاه‌ را از یادگاران شهید مفتح دانست و گفت: این وحدت اگر آن‌گونه که مدنظر بود اجرایی شود، دانشگاه‌ها تمام عیار حوزوی و حوزه‌ها تمام عیار دانشگاهی می‌شوند و خروجی آنها، انسان متعهد و متخصص در خدمت بشریت است.

محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در استان امروز، ۲۴ آذرماه در خطبه‌های نمازجمعه شهرکرد اظهار کرد: در عین وابسته بودن زندگی موجودات جهان به همدیگر، تمام موجودات زندگی فناپذیر و آسیب‌پذیر جدای از یکدیگر دارند و برای زندگی کردن نیازمند خالقی تمام عیار و بی‌نیاز هستند.

وی درک نیاز به خداوند و رب عادل و عالم و کریم را باعث حل شدن تمام مشکلات در جامعه دانست و تصریح کرد: هر کس در عالم بیندیشد، به حقیقی بودن خداوندی خدا و اسلام پی خواهد برد و در صورت درک برهان و حس ربوبیت خداوند در زندگی، نگرانی در عالم نخواهیم داشت.

نکونام رسیدن جامعه به کمالات و بیشتر شدن مسئولیت اجتماعی مردم را از ثمرات افزایش تقوا بیان کرد و گفت: رانندگان واسطه رسیدن نعمت‌های الهی به واسطه کار سخت، دشوار، خسته کننده و همراه با خطرات هستند.

وی با اشاره به نامگذاری روز حمل و نقل و رانندگان به واسطه لبیک گویی آنان به فرمان بنیانگذار انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۲ در انتقال کالاهای اساسی مردم، افزود: کار در جاده‌ها امر آسانی نیست که رانندگان در پشت صحنه رسیدن کالاها به مردم هستند و برای این هدف دست به دست هم داده‌اند.

برکات وحدت حوزه و دانشگاه 

نماینده ولی‌فقیه در استان شهادت شهید مفتح در ۲۷ آذر ماه را علت نامگذاری روز جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری در سازمان ملل بیان کرد و گفت: طرح وحدت حوزه و دانشگاه‌ از یادگاران این شهید است و اگر آن‌گونه که مدنظر بود اجرایی شود، دانشگاه‌ها تمام عیار حوزوی و حوزه‌ها تمام عیار دانشگاهی می‌شوند و خروجی تمام آنها انسان متعهد و متخصص در خدمت بشریت است.

وی جمهوری اسلامی ایران را کشوری با بیشترین قربانی خشونت در جهان دانست و تصریح کرد: بیش از ۱۷ هزار شهید ترور، چند صد هزار شهید خشونت قدرت‌های جهانی در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، چند صد شهید امنیت در فتنه‌های طراحی شده قدرت‌های شرور اروپایی و آمریکایی، هزاران بیمار شیمیایی و جانباز جنگ تحمیلی، همه نشان دهنده ظلم قدرت‌های جهانی در مقابل کشورهای جهان به خصوص اسلام و ایران اسلامی است.

نکونام گفت: جمهوری اسلامی ایران با درس گرفتن از مکتب پرمهر اسلام، جهان را به سلامت و عدالت و عاری از خشونت دعوت می‌کند و اکنون که مصوب سازمان ملل نیز شده است، تلاش‌های جهانی بیشتری برای این امر صورت بگیرد.

وی با ابراز امیدواری از مصوب شدن روز جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری، افزود: نابودی قدرت‌های استکبار جهانی از جمله آمریکایی‌هایی که رئیس جمهور آنها رسماً خود را صهیونیسم می‌داند و اروپایی‌های خشن که اثرات آن در جنایات غزه آشکار، ضروری است. جهان باید بسیج شود و استکبار را از میان خود حذف کند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اهمیت تکریم بزرگان قومیت‌ها و همچنین توجه به مسئله اسراف را در شب یلدا مهم دانست و گفت: در این شب باید در کنار یکدیگر به یاد ناتوان‌ها نیز باشیم و از این سفره عدالت، همگان بهره‌مند شوند.

وی در ادامه از شکل گرفتن پرشکوه محافل روضه در ایام فاطمیه و حضور پرشکوه مردم در این مراسم‌ها خبر داد و گفت: فاطمیه یکی از فرصت‌های مغتنم برای فاطمه‌شناسی است.

قدرشناسی مردم نسبت به شهدای فاطمی

نکونام حضرت فاطمه زهرا(س) را یک مجموعه تمام عیار از کمالات انسانی معرفی کرد و شناختن ایشان را امری مهم دانست و افزود: یکی از نام‌های ایشان محدثه فردی است که فرشتگان اسرار عالم را به ایشان انتقال می‌دادند و امیرالمؤمنین(ع) در مصحف فاطمه آنها را جمع آوری می‌کرد و گاهی این مطالب در گوشه و کنارها توسط اهل بیت(ع) بیان شده است.

نکونام ورود شهدای گمنام و شهدای فاطمی در شهرها را منشأ خیر و برکت دانست و تصریح کرد: این شهدا مانند مادر سادات شناسایی نشدند و با ورود این شهدا به شهرها مردم برای آنها پدری، مادری و برادری و خواهری می‌کنند.

وی همچنین توجه به زحمات کسانی که هنوز در جبهه‌ها به دنبال شهدا هستند و نمی‌گذارند شهیدی در فراموش‌خانه افکار عمومی قرار گیرد را مهم دانست و گفت: گرچه شهدا چیزی بیش از مقداری استخوان و خاک نیستند اما غوغایی که با حضور آنها به پا می‌شود به خاطر همراه بودن روح جوان شهید، ملکوتی و بهشتی همراه این اجساد است‌.

نکونام در پایان از تشییع شهدا همراه با سالروز وفات حضرت فاطمه زهرا(س) در استان خبر داد و لزوم به نمایش گذاشتن بیش از گذشته پیوند مردم با شهدا را مهم دانست.

انتهای پیام
captcha