کد خبر: 4080856
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹

تحقق عدالت فقط در شعار خلاصه نشود

امام‌جمعه شهرکرد با تأکید براینکه عدالت نباید فقط در شعار خلاصه شود، گفت: باید در عمل تحقق عدالت را ثابت کنیم و مبارزه با فساد باید در حوزه‌های مختلف اداری، اقتصادی و غیره مورد توجه قرار بگیرد.

محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهامحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد چهارم شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه خداوند به پیامبر اکرم(ص) مأموریت داد تا مردم را به نعمت‌ها توجه دهد، اظهار کرد: خداوند تأکید کردند، کسانی که نعمات را نادیده بگیرند و کفران نعمت کنند، جهنم در انتظار آن‌هاست، همچنین تأکید کردند تا بندگان به‌وسیله نماز ارتباط خود را با من تقویت و همچنین ارتباط خود را با سایر بندگان با انفاق تقویت کنند.

امام‌جمعه شهرکرد افزود: در خدمت مردم بودن، افزایش انس، مهربانی و الفت همواره مورد تأکید خداوند متعال است، باید یک جامعه خدوم داشته باشیم.

وی با اشاره به آیات ابتدایی سوره مبارکه متففین، گفت: در این سوره تأکید شده که وای بر افرادی که کم‌فروشی و گران‌فروشی می‌کنند و در کار خود کم می‌گذارند، بسیاری از افراد گرفتار این معنا هستند، یعنی وقتی پای حق خودش در میان باشد، تمام توان خود را برای گرفتن حقش صرف می‌کند، اما برای دادن حق مردم، آن را کسر می‌کند.

نکونام ادامه داد: افرادی که حق مردم را نمی‌دهند به قیامت اعتقاد ندارند، در حالیکه در موقع حساب و کتاب تا آخرین ذره باید تاوان پرداخت کنند، باید حق دیگران را بپردازیم.

خطیب نمازجمعه شهرکرد با اشاره به آغاز هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، بیان کرد: این روز را روز مبارزه با تروریسم نامگذاری کرده‌اند، جمهوری اسلامی قربانی ترور بوده است، انواع قربانی از کودک تا پیر تا انواع شغل را داشتیم، ۱۷ هزار ترور در کشور انجام شد تا کشور را دچار چالش کنند.

مشکلات سد راه مردم نشده است

وی گفت: در فاجعه بمب‌گذاری حزب جمهوری اسلامی بسیاری از مسئولان کلان کشور به شهادت رسیدند، اما با رهبری مقام معظم رهبری، کشور دچار مشکل نشد.

نکونام با تأکید بر اینکه ترور، دشمنی و تحریم تأثیری بر جمهوری اسلامی ندارد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی زنده است و راه خود را ادامه می‌دهد، مردم با مشکلات مواجه هستند و مشکل دارند، اما این مسئله سد راهشان نشده است.

امام‌جمعه شهرکرد با بیان اینکه در هفته دولت باید به نقاط ضعف، قوت و بایدها و نبایدهای دولت بپردازیم، بیان کرد: هفته دولت تنها برای تعریف و تمجید از دولتمردان نیست، البته تقدیر لازم است، اما بایدها و نبایدها باید مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم باید ارزش‌های انقلاب اسلامی را زنده کند، تحقق عدالت نباید فقط در شعار خلاصه شود، بلکه باید در عمل تحقق عدالت را ثابت کنیم، مبارزه با فساد باید در حوزه‌های مختلف اداری، اقتصادی و غیره مورد توجه قرار بگیرد، متأسفانه در دولت‌های قبل شاهد کم‌لطفی برخی مسئولان در این مسئله بودیم.

نکونام با اشاره به اینکه مسئولان باید گوش شنوا برای مطالبات مردم داشته باشند، حتی اگر نتوانند مشکل آن‌ها را حل کنند، یادآور شد: کار جهادی برای حل مشکلات مردم مورد توجه جدی قرار بگیرد، در مسئله بحران آب در شهرکرد، شاهد اقدام جهادی مسئولان برای حل مشکل بودیم و باید این مسئله به سایر حوزه‌ها تسری پیدا کند.

در برنامه ساخت مسکن عقب هستیم

امام‌جمعه شهرکرد افزود: با کار روزمره راه به جایی نمی‌رسد، دولت سیزدهم وعده ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال را داده است، اما در این حوزه از برنامه عقب هستیم، چابک‌سازی کارها باید مورد توجه جدی دولتمردان قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه مسئله فرهنگ باید مورد توجه جدی دولت سیزدهم قرار بگیرد، تصریح کرد: اگر مسائل فرهنگی مورد غفلت واقع شود، دولت تهی و نظام جمهوری اسلامی بی‌محتوا خواهد شد، این روزها در چهارمحال و بختیاری شاهد مطالبه فرهنگی مطالبه‌گران در چند حوزه بودیم.

نکونام اضافه کرد: دفاع از فرهنگ دینی و اسلامی وظیفه هر مسلمان است، سهل‌انگاری و کوتاهی در این حوزه فاجعه به‌ بار خواهد آورد، برخی اتفاقات را نباید در استان شاهد باشیم، جریانی که در رفتینگ رخ داد یک جریان در مقام عفت‌زدایی در جامعه است. متأسفانه اراده‌ای برای اصلاح این وضعیت وجود ندارد، دستگاه‌های نظارتی باید به وظیفه خود عمل کنند، اشاعه فحشا یک گناه بزرگ است.

خطیب نماز جمعه شهرکرد در خصوص اتفاقات غیرفرهنگی در دانشگاه شهرکرد، توضیح داد: دانشگاه خانه علم است، نباید با سهل‌انگاری اجازه بدهیم که دانشگاه دچار آسیب شود، عده‌ای یک فضای آلوده را در آستانه شهادت امام سجاد(ع) در این محیط ایجاد کردند و باید جلوی این اتفاقات گرفته شود.

وی در پایان گفت: باید به مطالبه‌گران در حوزه‌های فرهنگی و سایر حوزه‌ها دستمریزاد بگوییم، مؤمنان نسبت به این مسئله بی‌تفاوت نباشند تا شاهد این وقایع نباشیم.

انتهای پیام
captcha