کد خبر: 4063208
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴

تحقق اهداف سفر رئیس‌جمهور از مسئولان چهارمحال‌وبختیاری مطالبه شود

امام‌جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه اعتبارات خوبی برای استان در سفر ریاست جمهوری تخصیص یافت، گفت: اگر این اعتبارات صحیح مدیریت شود قطعاً چهارمحال‌و‌بختیاری دچار تحول می‌شود، امروز باید از مسئولان استانی مطالبه داشته باشیم که اهداف این سفر را محقق کنند.

محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهامحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ‌ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، امروز، ۲۰ خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به آیات سوره مبارک ابراهیم، اظهار کرد: در این سوره به کسانی که راه حق را نمی‌پیمایند و ناکام می‌مانند، اشاره شده است؛ این افراد در مقابل حق ایستادگی می‌کنند، خداوند برای آن‌ها جهنم را مقرر کرده است و در این آیات جهنم را توصیف می‌کند.

نکونام افزود: حق‌ستیزان باید منتظر جهنم باشند، حق راه انبیای الهی است و امروز انقلاب اسلامی یکی از مصادیق حق بوده و مقابله با این انقلاب مصداق مقابله با حق محسوب می‌شود. جهنمیان از چرک و خونی که میان پوست و گوشت است، می‌نوشند.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد معتقدند که جهنمی نمی‌شوند، توضیح داد: چه تضمینی برای این مسئله وجود دارد، باطل‌گرایی موجب حق‌کشی، خشونت، خونریزی می‌شود و این افراد سزاور این عذاب الهی هستند، باید با عمل صالح و دست پر از دنیا برویم، باید تلاش کنیم تا خداوند نیز کمبودها را بر ما ببخشد، نباید به خود اطمینان کامل داشته باشیم که بهشتی هستیم.

نکونام در ادامه بیان کرد: باید ایمان به معنای واقعی در مؤمنان شکل بگیرد و موجب لذت شود، نماز باید دل ما را پر از ترس از جهنم کند، آیا نماز این اطاعت‌پذیری لذت‌بخش را نصیبمان کرده است؟ باید برای استحکام ایمانمان بکوشیم.

خطیب نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه روز ۲۰ خردادماه به‌نام روز ملی صنایع‌دستی و فرش نامگذاری شده است، گفت: این روز بسیار مهم است و باید هر چه بیش‌تر به آن اهمیت بدهیم، دولتمردان تلاش کنند صنایع‌دستی و تولیدات روی دست مردم نماند، یکی از عرصه‌های مهم تولید و اشتغال صنایع‌دستی است و باید زمینه صادرات آن فراهم شود که این موضوع نیازمند نگاه ویژه است.

وی با تبریک ۱۱ ذیقعده مصادف با سالروز میلاد امام رضا(ع)، توضیح داد: این آقا در دل مردم جای دارد و مردم به او متوسل می‌شوند، این امام قطب عالم هستی است و برکات وجود او برای بشریت نازل می‌شود، بشر هر چه بخواهد از برکات این عالم و آن عالم برخوردار شود، به برکت حضور امامان است، زیارت جامعه کبیره مملو از معارف اهل‌بیت و امام رضا(ع) است.

نکونام ادامه داد: در هر خانه‌ای به غیر از اهل‌بیت(ع) را بکوبیم متضرر می‌شویم، به خود می‌بالیم که امام رضا(ع) در جوار ما است و اگر شیعه خوب باشیم ائمه از ما دستگیری می‌کنند.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: انصافاً سفر با برکتی است، اعتبارات خوبی به استان تخصیص داده شد، بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به استان اختصاص داده شد که باید ظرف چند سال در استان هزینه شود، ۱۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات ملی و مابقی در قالب تسهیلات پرداخت خواهد شد.

وی تصريح کرد: اگر این اعتبارات درست مدیریت شود قطعاً چهارمحال و بختیاری دچار تحول می‌شود، امروز باید از مسئولان استانی مطالبه داشته باشیم که این اهداف را محقق کنند، رئیس‌جمهور اهل تقوا و جهادی است، اهل اغراق و مبالغه نیست، باید قدر مدیران لایق را بدانیم، مصداق مدیر لایق در کشور رئیس‌جمهور است.

نکونام با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور در سفر به چهارمحال و بختیاری دستور مؤکد برای اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست‌جمهوری داشتند، بیان کرد: ایشان تأکید داشتد که گرد محرومیت از این استان زدوده شود، نیروهای جهادی وارد میدان شوند تا مشکلات حل شود، دولت نیازمند مدیران جهادی است.

خطیب نماز جمعه شهرکرد تصریح کرد: اگر مدیرانی توان کار ندارند باید کنار گذاشته شوند، مشکل ما در بحث مدیریت است و باید مدیران جهادی وارد عمل شوند، از فرصت سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری به‌نحو احسن استفاده شود، با همین اعتبارات می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در عرصه عزت‌بخشی به ملت ایران گام‌های بزرگی برداشته است، یادآور شد: این مسئله خیلی مهم است، اهداف مقام معظم رهبری در حال تحقق است، پس از توقیف کشتی ایران، دو کشتی یونان توقیف شد، برخی از قطعنامه واهمه دارند اما این دولت ترسی از قطعنامه ندارد و این قطعنامه‌ها کاغذ پاره است، ترس برخی از افراد کاذب است، ملت راه خود را ادامه می‌دهد. امتیازاتی که در حوزه هسته‌ای داده شده بود، کاهش پیدا کرد و دوربین‌ها جمع‌آوری شد.

نکونام در پایان تأکید کرد: دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، امروز تنها سلاح دشمن تحریم است، مسئله حمله نظامی را نمی‌توانند مطرح کنند، هر چه تحریم کردند، ایران قوی‌تر شد و تحریم‌ها را دور زدیم، تحریم‌ها سودی نداشت و موجب رسوایی آمریکایی‌ها شد.

انتهای پیام
captcha