کد خبر: 3987899
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۸
یک نماینده مجلس تأکید کرد:

جهاددانشگاهی برای حل مشکلات کشور وارد عمل شود

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار می‌رود در حوزه‌هایی که مردم نیازمند اقدامات جهاددانشگاهی هستند، این نهاد وارد عمل شود و گره‌های کور را بگشاید و مشکلات موجود در کشور را حل کند.

قدرت‌الله حمزه، نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا با بیان اینکه جهاددانشگاهی یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی به‌شمار می‌رود، اظهار کرد: این نهاد انقلابی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت تا برای ارتباط بین علم، دانشگاه و صنعت همانند یک پُل عمل کند.

حمزه افزود: جهاددانشگاهی برای رسیدن به اهداف تعیین شده از ظرفیت اندیشمندان و پژوهشگران برتر کشور در حوزه‌های مختلف استفاده کرده و همچنین اقدامات بسیار خوبی را در حوزه‌های پژوهشی و چاپ مقالات علمی از این نهاد انقلابی شاهد بودیم.

وی با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی باید به معنای واقعی و جهادی برای حل مشکلات در کشور گام بردارد، بیان کرد: کشور ایران از 100 سال گذشته به لحاظ علمی عقب نگه داشته شد و در حال حاضر نیز عقب‌ماندگی‌هایی در کشور در حوزه‌های مختلف وجود دارد، جهاددانشگاهی برای جبران عقب‌ماندگی‌های علمی در کشور شکل گرفته است و باید در این راستا تمام تلاش خود را به‌کار بگیرد.

حمزه افزود: در برخی حوزه‌ها متولیان عملکرد قابل قبولی داشته‌اند، انتظار می‌رود در حوزه‌هایی که مردم نیازمند اقدامات جهاددانشگاهی هستند، این نهاد وارد عمل شود و گره‌های کور را بگشاید و مشکلات موجود در کشور را حل کند.

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر معضل اشتغال یکی از معضلات اصلی در کشور محسوب می‌شود، بیان کرد: جهاددانشگاهی با تکیه بر موضوعات پژوهشی در این حوزه می‌تواند وارد عمل شود و در راستای کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال نیز گام بردارد.

وی با بیان اینکه تقویت جهاددانشگاهی برای دستیابی به موفقیت در حوزه‌های پژوهشی و اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده نیازمند بودجه است، اظهار کرد: دولت و مجلس شورای اسلامی باید برای حمایت و تقویت این نهاد انقلابی اعتبارات لازم را اختصاص دهند.

حمزه اضافه کرد: اگر مشکلات مالی و اعتباری جهاددانشگاهی به‌واسطه دولت و مجلس حل شود، قطعاً این پتانسیل در مجموعه وجود دارد که بتواند در راستای حل مشکلات موجود در کشور گام‌های اساسی بردارد و همچنین پژوهشگران این نهاد می‌توانند در حوزه‌های مختلف بدرخشند و جایگاه واقعی خود را پیدا کنند.

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی آمادگی حمایت از مجموعه جهاددانشگاهی را دارد.

انتهای پیام
captcha