حرفه گوهر تراشی زمینه‌ای برای اشتغال در چهارمحال‌ و‌ بختیاری
کد خبر: 3956955
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰

حرفه گوهر تراشی زمینه‌ای برای اشتغال در چهارمحال‌ و‌ بختیاری

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه فعالیت در حرفه گوهرتراشی از تابستان سال‌جاری در استان کلید خورده است، گفت: نتایج بازدهی این حرفه در استان‌های دیگر مورد بررسی قرار گرفت و سپس با همکاری کارآفرینی از استان خراسان، این پیشه در استان آغاز شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طرح شمیم خدمت در امامزاده‌ها با محوریت بقاع متبرکه انجام شده است، اظهار کرد: از جمله اقدامات صورت‌گرفته در این طرح، ایجاد اشتغال برای افراد نیازمند و سرپرست خانوار است که ایجاد اشتغال از طریق حرفه گوهرتراشی مدنظر طرح شمیم در استان است.

وی با بیان اینکه فعالیت در حرفه گوهرتراشی از تابستان سال‌جاری در چهارمحال و بختیاری کلید خورده است، افزود: نتایج بازدهی این حرفه در استان‌های دیگر مورد بررسی قرار گرفت و سپس با رایزنی صورت‌گرفته با کارآفرینی از استان خراسان، این حرفه در استان آغاز شد.

امیری با بیان اینکه ایجاد اشتغال برای ۱۰۰۰ نفر در استان، تا پایان سال ۱۴۰۰ طی این طرح درنظر گرفته شده است، گفت: ثبت‌نام برای دریافت آموزش‌ها و شروع حرفه آغاز شده است و افراد با پرداخت هزینه ۵ میلیون تومان به‌عنوان ودیعه بابت دستگاه و در اختیار گرفتن سنگ‌های قیمتی می‌توانند این حرفه را آغاز کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تاکنون ۱۰۰ نفر برای دستگاه درخواست داده‌اند، ادامه داد: از این تعداد به ۷۰ نفر دستگاه تحویل داده شده است و مابقی تا پایان اسفندماه در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: به‌علاوه ۲۰۰ نفر نیز در حال دریافت آموزش‌ها هستند، تمامی آموزش‌ها رایگان بوده و افراد ظرف سه تا چهار جلسه آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند.

امیری میزان درآمد ماهیانه حرفه گوهرتراشی را به‌طور متوسط یک تا دو میلیون تومان عنوان کرد و اضافه کرد: دغدغه‌ای برای عرضه و تقاضای محصولات تولیدی وجود ندارد و توسط کارآفرین مربوطه فروش محصولات صورت می‌گیرد، به‌علاوه مشتریان خارج از کشور نیز متقاضی خرید سنگ‌های قیمتی تراشیده‌ شده نیز هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری بیان کرد: شهرستان‌های لردگان، شهرکرد، سامان و بن بیشترین استقبال را از این طرح داشته‌اند و مزیت این کار این است که افراد در منزل می‌توانند به انجام این حرفه پرداخته و سروصدایی نیز تولید نشود.

 

انتهای پیام
captcha