اجرای پویش دانشگاهی ترویج «سبک زندگی اسلامی» در چهارمحال و بختیاری
کد خبر: 3952291
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲

اجرای پویش دانشگاهی ترویج «سبک زندگی اسلامی» در چهارمحال و بختیاری

رئیس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری از اجرای پویش دانشگاهی ترویج سبک زندگی اسلامی با عنوان «بیا برگردیم» با محوریت کتاب مفاتیح‌الحیات خبر داد.

سیروس رضایی، رئیس جهاددانشگاهی چهارمحال‌و‌بختیاری در گفت‌و‌گو با ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، اظهار کرد: این طرح با همکاری و مشارکت دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی استان و بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسرا و حمایت و نظارت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می‌‎شود.

وی با اشاره به این که طرح فوق، مصوب معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی است، افزود: از جمله توصیه‌های هفت‌گانه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، موضوع «سبک زندگی» است و از طرفی از دیدگاه ایشان، تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیان‌های ‌جبران‎‌ناپذیر اخلاقی، اقتصادی، دینی و سیاسی به کشور و ملت وارد کرده است و مقابله با آن، اقدام جهادی، همه‌جانبه و هوشمندانه می‌‎طلبد.

رئیس جهاددانشگاهی چهارمحال‌و‌بختیاری یکی از کتب ارزشمند در زمینه سبک زندگی اسلامی را کتاب ارزشمند «مفاتیح‌الحیات» دانست که محققان برای تألیف آن، با بررسی بیش از 6000 روایت، کوشیده‌اند احادیث را به‌صورت کاربردی برای استفاده عموم و برای معنابخشی به زندگی انسانی و تصویر سبک زندگی اسلامی در ابعاد مختلف اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در این کتاب بگنجانند و همچنین نگاه زمان‌شناسانه، سازگار و قابل تطبیق با وضعیت کنونی جهان، دیگر شاخصه مهمی است که این کتاب را از دیگر کتب متمایز می‌سازد.

رضایی افزود: برنامه‌ها و فعالیت‌های متعددی در قالب این پویش همچون فعالیت گسترده در شبکه‌های اجتماعی مجاز از طریق راه‌اندازی صفحات اختصاصی پویش، تولید چندرسانه‌ای و کلیپ‌های کوتاه بر مبنای محتوای کتاب مفاتیح‌الحیات و انتشار مستمر آن‌ها با همکاری خبرگزاری ایکنای استان، برگزاری نشست‌های تخصصی (شامل کرسی آزاد‌اندیشی، میزگرد و مناظره)، تولید محتوا و انتشار ویژه نامه، تهیه گزارش و مصاحبه‌های خبری و تجلیل از مقام علمی و معنوی حضرت آیت‌الله جوادی آملی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته، این طرح در مرحله اول در سطح دانشگاه‌های منطقه و حداقل تا انتهای سال 1400 ادامه خواهد داشت و برای اجرای آن از ظرفیت علمی اساتید دانشگاهی در رشته‌های مختلف و اساتید حوزوی در سطح استان و کشور و بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسرا استفاده خواهد شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان مخاطب اصلی این طرح را دانشجویان، اعضای جهاددانشگاهی و خانواده‌های آن‌ها و همچنین کارکنان و اساتید دانشگاه‌ها اعلام کرد.

رضایی با بیان اینکه نشست‌های هماهنگی و برنامه‌ریزی این طرح از مهرماه سال 99 آغاز شده است، اظهار کرد: فعالیت میدانی دبیرخانه این پویش با انتشار و بارگذاری محتواهای تولید شده همزمان با ایام الله دهه فجر و ارتباط با دانشگاه‌های منطقه برای همکاری در این طرح آغاز می‌‎شود، اظهار امیدواری کرد: با جلب حمایت و مشارکت نهادهای دانشگاهی بتوانیم نقش خود را در ترویج سبک زندگی اسلامی و مقابله با آسیب‌های فرهنگی موجود ایفا کنیم.

وی در پایان گفت: این پویش با نام کاربری biabargardim_jchb در شبکه‌های اجتماعی قابل پیگیری و دسترسی است و همچنین شماره تماس 03832320070 و 03832320323 و شماره مجازی 09038929023 و سامانه پیامکی 30002223000242 و نشانی اینترنتی www.jchb.ir برای ارتباط با دبیرخانه این پویش و دریافت نظرات و پیشنهادات دانشجویان و مخاطبان اعلام می‌شود.

 

انتهای پیام
captcha