سوء استفاده از اعتقادات دینی مردم برای ورود به عرصه طبابت
کد خبر: 3522475
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۵
خدادوست عنوان کرد:

سوء استفاده از اعتقادات دینی مردم برای ورود به عرصه طبابت

گروه سلامت : مدیرکل دفتر طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت با انتقاد از سوء استفادکنندگان از عنوان طب اسلامی از تشکیل کمیته نظام سلامت در اسلام تحت لوای جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) خبر داد.

محمود خدادوست، مدیرکل دفتر طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) جشنواره رضوی بخشی را به طب‌الرضا اختصاص داده است و وزارت بهداشت مسئولیت‌ آن را برعهده گرفت اظهار کرد: این وزارتخانه به همراه وزارت علوم به این مسئله ورود کرده تا تبیین درستی از نظام سلامت در اسلام ارائه کند.

وی افزود: در سال‌های اخیر یکسری از افراد غیر متخصص با عناوینی چون طب اسلامی، روایی و و طب ائمه به حوزه سلامت ورود پیدا کرده‌اند، این افراد پزشک نبوده و صرفا از اعتقادات مردم سوء استفاده می‌کنند تا بهانه‌ای برای ورود به عرصه سلامت و طبابت پیدا کنند.

خدادوست ادامه داد: ورود وزارت بهداشت و وزارت علوم به کمیته سلامت جشنواره رضوی نیز به این علت بوده تا علاوه بر تبیین نظام سلامت در اسلام از افراطی گری و سوء استفاده از اعتقادات و باور مردم جلوگیری کند.

وی افزود: از سال گذشته نیز کمیته‌ای زیرگروه جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) در وزارت بهداشت تحت عنوان «کمیته نظام سلامت در اسلام » تشکیل شد و در این کمیته برنامه‌ریزی‌هایی برای ترسیم افق‌های سلامت در اسلام به ویژه سلامت معنوی در جوامع دانشگاهی انجام شد.

مشاور وزیر بهداشت عنوان کرد: با همین رویکرد سعی شد در جوامع دانشگاهی به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، تهران، شهید بهشتی، مشهد، بابل و قم همچنین دانشگاه امام صادق کمیته‌ای تدوین شود تا از ظرفیت دینی در ارتقای سلامت استفاده شده و کارگاه‌های آموزشی نظام سلامت در اسلام برپا شود.

وی همچنین اعلام کرد: تا پیش از دی‌ماه نیز همایش طب الرضا(ع) در مشهد برگزار و از برجستگان این حوزه تجلیل می‌شود.

خدادوست با انتقاد مجدد از سوء استفاده کنندگان از طب اسلامی اظهار کرد: رویکردی در جامعه حاکم شده و عده‌ای باورهای مردم تحت عنوان طب اسلامی یا طب سنتی را مورد سوء استفاده قرار می‌دهند آنان با جعل روایاتی منصوب به ائمه و یک‌سری مکتوبات این کار را انجام می‌دهند.

وی یادآور شد: اسلام دین هدایت بوده و برای تکامل انسان و رسیدن او به سعادت ابدی آمده و اصلا وظیفه‌اش این نبوده که در موضوعات صفر تا 100 پزشکی ورود پیدا کند، اگر چه ما روایاتی از ائمه برای سلامت داریم به ویژه اینکه در حوزه سلامت معنوی بسیار راه‌گشا هستند.

مدیرکل طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: اینکه ما بخواهیم صرفا مشکلات نظام سلامت را با استفاده از آیات و روایات منصوب به ائمه(ع) حل و فصل کنیم، در تعریف هیچ یک از بزرگان علوم دینی نیامده است؛ لذا در کمیته نظام سلامت در اسلام تلاش می‌شود این بهره برداری منفی از طب قرآنی و روایی صورت نگیرد.  

  

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۵/۲۴ - ۰۹:۰۰
0
0
باید جلوی این سوء استفاده‌ها گرفته شود و طب اسلامی درست به مردم فهمانده شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۵/۲۵ - ۰۹:۴۰
0
0
اسلام که دین تمام و کمال است برای همه ی زندگی انسان برنامه دارد چه معنوی و چه مادی و خواهشا جناب آقای دکتر شما در محدوده تخصص خودتون در زمینه پزشکی اظهار نظر کنید و در مورد آیات و روایات به متخصص آن واگذار کنید و بایستی یاد بگیریم در هر موضوعی دست به قلم نشویم و ابراز نظر نکنیم بعضی مواقع خوب است در موردی که اطلاع نداریم با شجاعت اعلام کنیم که نمی دانیم نه این که دست به اراجیف بافی بزنیم
captcha