آخرین وضعیت بحران آبی چهارمحال‌وبختیاری از زبان استاندار
کد خبر: 4078762
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

آخرین وضعیت بحران آبی چهارمحال‌وبختیاری از زبان استاندار

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با تصریح اینکه برای حل مشکل آب شرب شهرکرد، تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان تجهیزات وارد استان شده است، گفت: تیم‌های تخصصی در چند شیفت کاری در شبانه‌روز مشغول اجرای طرح‌های پدافندی تأمین آب از طرح عمان سامانی، فدک و تصفیه‌خانه سامان هستند.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار، امروز، ۲۶ مردادماه در شورای اداری استان با تأکید بر اینکه فلسفه وجودی خدمت مسئولان، خدمت به مردم است، اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم بارقه امید در بین مردم ایجاد شد، باید عطر خوش خدمت ماندگار شود.

حیدری با اشاره به اینکه مهلت جذب اعتبارات ۱۴۰۰ تا پایان شهریورماه سال‌جاری تمدید شده است، ادامه داد: اعتبار قابل توجهی از سال گذشته جذب شده است و باید در فرصت باقی‌مانده مابقی اعتبارات نیز جذب شود، برگشت اعتبار جفا در حق مردم این استان خواهد بود.

وی در خصوص اعتبارات سفر ریاست جمهوری و اعتبارات ۱۴۰۱، بیان کرد: باید برای جذب اعتبارات در این حوزه تفاهم‌نامه بین دستگاه‌های اجرایی و سازمان برنامه و بودجه تبادل شود، اوراق درنظر گرفته شده در بورس عرضه می‌شود و قطعاً پیمانکاران از این مسئله استقبال خواهند کرد.

حیدری با بیان اینکه اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری در چهارمحال و بختیاری ۲۶ هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: همچنین در کنار این مصوبات، مصوباتی از جمله توسعه کارخانه حجاب را نیز در دستور کار داشتیم، ستاد ویژه پیگیری مصوبات سفر در استان تشکیل شده است و ادارات باید در این ستاد گزارش روند جذب اعتبارات را ارائه دهند، همچنین بر اساس سهم شهرستان، فرمانداران مصوبات را از اداره‌کل مربوطه پیگیری کنند.

استاندار با تأکید بر اینکه انتظار از مدیران دستگاه‌های اجرایی رویکرد تحولی در مدیریت زیرمجموعه خود است، تأکید کرد: مدیران و معاونان ادارات شهرستانی که تحرک لازم را ندارند، سریعاً باید تغییر آن‌ها در دستور کار مدیران کل قرار بگیرد و نیروهای متخصص و جهادی جایگزین شوند، عمده انتصابات در استان نیروهای جوان و پرتحرک هستند.

وی تصریح کرد: باید موانع تولید در استان برطرف شود، مدیران کار امروز را به فردا موکول نکنند، سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی معجزه می‌کند و نباید اجازه دهیم که تسهیلات اشتغال‌زایی برگشت بخورد، برای جبران کسری بودجه نیز می‌توان از محل فروش املاک مازاد تأمین کرد.

حیدری با بیان اینکه ستاد هفته دولت با مسئولیت فرمانداران در شهرستان‌ها و معاون امور عمرانی در چهارمحال و بختیاری تشکیل شود، یادآور شد: پروژه‌های خوبی برای افتتاح در هفته دولت پیش‌بینی شده است، افتتاح‌ها باید واقعی باشد.

استاندار در خصوص سیل اخیر در چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: شدت خسارات سیل در استان بالا بود و باید هر چه سریع‌تر اعتبارات بحران در سیل جذب و هزینه شود، زیرا باتوجه به سردسیر بودن استان، زمان عملیات عمرانی محدود است.

وی در ادامه با بیان اینکه گل‌آلود شدن چشمه کوهرنگ در این حجم تاکنون بی‌سابقه بود، تأکید کرد: علل این مسئله در حال بررسی است، اجرای خطوط پدافندی ضروری است و باید شبکه فرسوده آبرسانی در استان نیز اصلاح شود، مسائل و مشکلات به وزارت نیرو منعکس شده و بسیج امکانات برای حل مشکل صورت گرفته است.

حیدری با بیان اینکه برای حل مشکل آب شرب شهرکرد، تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان تجهیزات وارد استان شده است، گفت: تیم‌های تخصصی در چند شیفت کاری در شبانه‌روز مشغول اجرای طرح‌های پدافندی تأمین آب از طرح عمان سامانی، فدک و تصفیه‌خانه سامان هستند؛ همچنین با اقدام جهادی، عملیات عمرانی که نیازمند سه ماه زمان بود، در یک هفته اجرا شد.

استاندار افزود: برای گذر از بحران آب در استان نیازمند همکاری مردم و صرفه‌جویی هستیم، از صبوری مردم تشکر می‌کنیم، البته باید صرفه‌جویی در حوزه برق نیز صورت بگیرد تا دچار قطعی نشویم.

وی بیان کرد: قانون ایثارگران برای تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر باید در دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار بگیرد، استخدام خانواده‌های شهدا در اولویت است.

حیدری در پایان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید جلوی وقوع فساد در زیرمجموعه خود را بگیرند، اگر فسادی در مجموعه رخ دهد، مدیر آن دستگاه متهم ردیف اول است.

انتهای پیام
captcha