طبخ ۶۸ هزار وعده غذای گرم در آشپزخانه‌های مهدوی چهارمحال و بختیاری
کد خبر: 3970806
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰

طبخ ۶۸ هزار وعده غذای گرم در آشپزخانه‌های مهدوی چهارمحال و بختیاری

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۶۸ هزار وعده غذای گرم در ۵۸ آشپزخانه مهدوی استان طبخ و میان نیازمندان توزیع شده است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری، علی ملک‌پور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در مرحله سوم پویش ایران همدل ـ اطعام مهدوی 58 آشپزخانه در سراسر استان با حضور 624 نیروی امدادی و داوطلب فعال شده است.

وی با بیان اینکه تمامی مراحل پخت، بسته‌بندی و توزیع غذای گرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی انجام می‌شود، افزود: غذاهای طبخ شده در وعده افطاری میان مددجویان و خانواده‌های نیازمند غیر تحت حمایت توزیع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ادامه داد: همچنین ۳۱۸۸ وعده افطاری ساده نیز توسط خیران و نیکوکاران تهیه و میان نیازمندان توزیع شده است.

ملک‌پور با اشاره به توزیع بسته‌های مواد غذایی میان خانواده‌های نیازمند در راستای کاهش بخشی از مشکلات اقتصادی آن‌ها، تصریح کرد: طی این مدت 18 هزار و 168 بسته مواد غذایی نیز تهیه و به دست نیازمندان رسیده است.

وی ضمن تقدیر از خیران، مؤسسات خیریه و کمک‌های مردمی از آغاز این پویش، گفت: از ابتدای آغاز مرحله سوم پویش ایران همدل ـ اطعام مهدوی 4 میلیارد و 194 میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیران و نیکوکاران در قالب غذای گرم و بسته‌های مواد غذایی میان نیازمندان توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بابیان اینکه ادارات کمیته امداد در سراسر استان و مراکز نیکوکاری آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیر نقدی خیران و نیکوکاران هستند، تصریح کرد: کد دستوری #038*8877* برای پرداخت غیرحضوری کمک‌های مردمی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام
captcha