تمدن نوین اسلامی؛ شرط تحقق جامعه مطلوب دینی
کد خبر: 3816943
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶

تمدن نوین اسلامی؛ شرط تحقق جامعه مطلوب دینی

گروه معارف ــ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری شرط تحقق جامعه مطلوب دینی را حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی بیان کرد و افزود: در بیانیه «گام دوم انقلاب» بر این نکته تأکید شده و برای نائل شدن به این تمدن باید مراحلی را طی کرد که عبارتند از انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی.

رشد انسان در جامعه مطلوب دینی امکان‌پذیر استبه گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید صفی‌شلمزاری، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز، 13 خردادماه در سخنرانی بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه شهرکرد، اظهار کرد: تلاوت قرآن کریم مهم‌ترین حسنه سفارش شده در این ماه است که به ویژه در جوانان تحول درونی مثبتی ایجاد می‌کند چرا که قرآن با گوشت و خون جوان آمیخته می‌شود و او را در قیامت ملازمت می‌کند.

وی در ادامه با تشریح زوایای گوناگون آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سال 79 و حتی پیش از آن تاریخ، بر آسیب‌شناسی انقلاب تأکید وافر داشتند نه بدان معنا که این آسیب‌ها در حال حاضر وجود دارند بلکه از این منظر که باید احتمالات را در نظر داشت تا آسیب کمتری دید.

وی با استناد به تبیین ارائه شده مقام معظم رهبری در خصوص انسان، گفت: انسان در اندیشه رهبری، موجودی دارای ظرفیت‌های نامتناهی است که می‌تواند تمام این ظرفیت‌ها را بالفعل کند و در راه اعتلا و پیشرفت به سمت کمال به کار گیرد.


رشد انسان در جامعه مطلوب دینی
حجت‌الاسلام صفی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی دستگاه دین مهم است، بیان کرد: از تبیین مقام معظم رهبری در خصوص انسان بر می‌آید که خداوند انسان را برای رشد آفریده و برای رشد باید در مسیر دین که خالق ترسیم کننده آن است، گام بردارد چرا که خالق پروردگار بر تمام ویژگی‌ها و پیچیدگی‌های بشر واقف است.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های ادامه داد: بنابراین می‌توان گفت که رشد انسان و پیشرفت او به سوی تعالی، در بستر یک جامعه مطلوب دینی امکان‌پذیر است تا مسیر صحیح و سرعت رشد بشر تضمین شود.

وی شرط تحقق جامعه مطلوب دینی را حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی عنوان کرد و افزود: در بیانیه «گام دوم انقلاب» بر این نکته تأکید شده و برای نائل شدن به این تمدن باید مراحلی را طی کرد که عبارتند از انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی.

حجت‌الاسلام صفی با بیان اینکه اکنون در مرحله گذار از دولت اسلامی به نظام اسلامی هستیم، بیان کرد: متأسفانه انقلاب در مرحله دولت اسلامی دچار ایستایی شد و چندین دولت آمدند و رفتند اما دولت اسلامی به معنای واقعی کلمه شکل نگرفته است.

استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه شهرکرد با اشاره به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان کشور، گفت: ایشان در این سخنرانی تأکید کردند که باید به سمت تشکیل دولت حزب‌اللهی که بُرد جهانی داشته باشد، برویم.

دستاورد انقلاب اسلامی
وی بزرگترین دستاورد نظام اسلامی را پیشروی در مسیر انبیای الهی خواند و یادآوری کرد: تشکیل جامعه اسلامی و الهی از آمال تمام انبیای الهی بود و انقلاب اسلامی در این مسیر حرکت می‌کند، ضمن اینکه عامل پایایی انقلاب همین تعهد به ارزش‌ها و آرمان‌های اولیه انقلاب است، همچنان‌که هیچ انقلابی در جهان نتوانست دوام و ماندگاری انقلاب اسلامی را داشته باشد.

حجت‌الاسلام صفی با ارجاع دادن نمازگزاران به بیانات مقام معظم رهبری در همایش آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی در سال 1377، گفت: ایشان در آنجا در سه محور سخنرانی کردند: تحلیل انقلاب‌های معاصر، آسیب‌های درونی انقلاب و آسیب‌های بیرونی انقلاب و در بخشی از سخنانشان بر خطرات سکولاریسم پنهانی تأکید کردند.

وی در خصوص سکولاریسم، تأکید کرد: سکولاریسم به معنای نگاه مادی داشتن به همه چیز و کنار گذاشتن آخرت است و سکولاریسم پنهان در چارچوب بقای صورت انقلاب و زوال سیرت آن صورت می‌گیرد.

این کارشناس مذهبی در استان با نقل بخش دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب در همایش مذکور، خاطرنشان کرد: در تکمیل مبحث آسیب‌شناسی استناد به سخن ایشان راه‌گشاست: «آسیب‌شناسی هر موجود، باید با توجه به بنیه‌ آن موجود انجام بگیرد... انقلاب اسلامی از لحاظ بنیه، بسیار قوی است به همین دلیل است که با وجود این که علیه این انقلاب، تهاجم‌ها و ضربه‌ها و محاصره‌ها، بیش از همه‌ انقلاب‌هایی که من می‌شناسم بوده، آسیب‌پذیری این انقلاب، از همه‌ انقلاب‌های بزرگ دنیا به مراتب کمتر بوده است».

انتهای پیام

captcha