قرآن کتابی برای چگونه زیستن و درست اندیشیدن است
کد خبر: 4108910
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴

قرآن کتابی برای چگونه زیستن و درست اندیشیدن است

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: قرآن کریم کتابی برای چگونه زیستن و درست اندیشیدن است که به آدمی توضیح می‌دهد رابطه‌اش را با خود، خدا، همنوعان و طبیعت چگونه تنظیم کند.

حجت الاسلام طهماسبیبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام صابر طهماسبی، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل، روز گذشته، یکم دی‌ماه، در مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت ویژه خانواده طلاب حوزه‌های علمیه که در سالن اجتماعات سماء اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: قرآن راه درست اندیشیدن را می‌آموزد و سپس راه‌کارهایی برای درست عمل کردن ارائه می‌کند و به آدمی توضیح می‌دهد که رابطه‌اش را با خود، خدا، با دیگران و طبیعت چگونه تنظیم و تعیین کند.

وی بیان کرد: نقش قرآن در زندگی بشری در ابعاد مختلف فردی، خانوادگی و اجتماعی بسیار مهم و اثربخش است که در صورت توجه جدی به تعالیم روحبخش آن، سعادت دنیوی و اخروی انسان‌ها فراهم می‌شود.

طهماسبی افزود: قرآن روش درست زیستن را به انسان می‌آموزد و برنامه‌ای را که در برگیرنده تمام ابعاد زندگی انسان و تضمین کننده سعادت فردی، اجتماعی، دنیوی و اخروی او است، ارائه می‌دهد، به میزانی که انسان آموزه‌ها و دستورهای قرآن را در زندگی به‌کار برده و موفقیت کسب خواهد کرد اما هر اندازه از قرآن فاصله بگیرد، دچار خسارت و ضرر خواهد شد.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تقدیر از همکاری مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اردبیل به اهداف برگزاری جشنواره قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: تلاش در جهت توسعه و تعمیق فعالیت‌های قرآنی و عترت در خانواده‌ها، ایجاد زمینه برای پیاده‌سازی تعقل و تدبر در قرآنی کریم و جاری ساختن آیات و مفاهیم قرآنی در بین همسران و خانواده طلاب از اهدافی است که در این جشنواره دنبال می‌شود.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام‌ علی کریمی، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان اردبیل نیز از آمادگی این مرکز برای همکاری بیشتر در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی خبر داد و گفت: با توجه به فرصت‌های پیش رو از جمله حمایت‌های اداره امور قرآنی و اتحادیه مؤسسات قرآنی از حوزه‌های علمیه استان در راستای ترویج مباحث قرآنی لزوم طرح و اجرای سازوکار منسجم قرآنی در حوزه‌های علمیه ضروری است.

وی اظهار کرد: در این جشنواره تلاشی است برای استفاده از پتانسیل‌ها و فرصت‌ها برای تقویت سطح توانایی شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف قرآنی برای حضور در مسابقات کشوری، تا این چهره‌های برتر قرآنی در عرصه‌های ملی نیز به موفقیت دست یابند.

گفتنی است، در پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت خانواده طلاب حوزه‌های علمیه استان اردبیل 80 نفر اعم از همسران و فرزندان طلاب در رشته‌های ترتیل و حفظ قرآن به رقابت پرداختند که نتایج از طریق سایت تلاوت به نشانی telavat.ir اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام
captcha