کسب 7 رتبه برتر لرستان در جشنواره ملی «فانوس»
کد خبر: 3932707
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳

کسب 7 رتبه برتر لرستان در جشنواره ملی «فانوس»

113 اثر از هنرمندان لرستانی به بخش منطقه‌ای جشنواره ملی «فانوس» ارسال شد که از این تعداد 18 اثر به بخش نهایی راه یافتند و در نهایت، هفت اثر برگزیده شدند.

کسب 7 رتبه برتر لرستان در جشنواره ملی «فانوس»به گزارش ایکنا از لرستان، در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فانوس که هم‌زمان با سراسر کشور به‌صورت ویدئو کنفرانس در سالن اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با حضور برخی از مسئولین و هنرمندان برگزار شد، از هنرمندان برگزیده این دوره از جشنواره تجلیل به‌عمل آمد.

با فراخوان این جشنواره ملی که به میزبانی استان فارس و در شهر شیراز برگزار شد، 113 اثر از هنرمندان لرستانی به بخش منطقه‌ای این جشنواره ارسال شد که از این تعداد 18 اثر به بخش نهایی راه یافتند و در نهایت، 7 اثر برگزیده شدند.

بنا بر این گزارش، هنرمندان لرستانی 7 رتبه برتر این دوره از جشنواره ملی فانوس را از آن خود کردند که در بخش نقاشی بوم  نقاشی سردار شهید «رحمان نورالحسینی» (فاتح غرب) اثر مرتضی آرین، در بخش مستند کوتاه مستند «فصل شیدایی» به کارگردانی احمد احمدپور و مستند «زخم الماس» به کارگردانی عزیز بابانژاد و همچنین در بخش نقاشی دیجیتال نقاشی «سردار دل‌ها» اثر آرش فروغی موفق به کسب دیپلم افتخار و جایزه نقدی این جشنواره شدند.

همچنین، در بخش آثار حجمی سردیس شهید «نعمت‌الله سعیدی» اثر مرتضی آرین حائز دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد و سردیس شهید «توکل مصطفی‌زاده» نیز اثر این هنرمند موفق به دریافت تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی جشنواره ملی فانوس شد و در بخش فیلمنامه بلند، فیلمنامه «مسافر صبح» اثر مژگان روشن‌زاده موفق به کسب لوح سپاس جشنواره ملی  فانوس  شد.

محسن رشیدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در آئین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی فانوس ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت، گفت: همه ما در رابطه‌با  برجسته کردن دفاع مقدس مکلف هستیم به میدان بیاییم و هرکسی به سهم خود آن‌چه در دفاع مقدس اتفاق افتاده را بدون اغراق بیان کند.

وی با اشاره به موفقیت‌های به دست آمده در دوران دفاع مقدس، افزود: در پیشینه تاریخی ایران در جنگ‌های مختلف بخشی از کشور را از دست داده‌ایم ولی در هشت سال دفاع مقدس علی‌رغم این‌که بیش از 40 کشور دنیا با ایران در جنگ بودند وجبی از خاک ایران به دست دشمنان نیفتاد.

رشیدی با بیان این‌که در هشت سال دفاع مقدس با ایده امام خمینی(ره)  مبنی‌بر تکیه بر مردم و بسیج مردمی و گره زدن نیروهای بسیجی با نیروهای مسلح  همه در کنار یکدیگر نقش‌آفرینی کردند، اضافه کرد: این اتفاق بی‌سابقه باید با ظرافت هنر ثبت و ضبط شود چراکه اگر هنر وارد میدان نشود به‌طور یقین بخش‌هایی از دفاع مقدس مغفول می‌ماند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان به تفاوت‌های هنر غربی با هنر ایرانی اسلامی گریزی زد و  و با بیان این‌که پیام هنر غرب ابتذال، فحشا، ترس و وحشت است که با هنر ایرانی قابل مقایسه نیست، اظهارکرد: امروزه به دیدن عکس‌هایی که هنرمندانه تصاویری از هشت سال دفاع مقدس را به صحنه‌هایی از گذشت و ایثارگری مدافعان سلامت در کنار هم قرار می‌دهند، بیشتر به اهمیت هنر در ثبت وقایع و ایثارگری‌ها پی می‌بریم.

رشیدی با تاکید بر لزوم توجه به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه‌با تحریف دفاع مقدس، افزود: بخش اعظم بیانات مقام معظم رهبری در رابطه‌با تحریف دفاع مقدس به هنر برمی‌گردد.

وی با تاکید بر این‌که باید در رابطه‌با دفاع مقدس به هر میزان که می‌توانیم کار کنیم، گفت: تاثیر فیلم، تئاتر و سینما می‌تواند بسیار پررنگ‌تر و ماندگارتر باشد که این امر یکی از مطالبات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم است.

انتهای پیام
captcha