امضای تفاهم‌نامه بنیاد قرآن و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
کد خبر: 3829358
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹

امضای تفاهم‌نامه بنیاد قرآن و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

گروه سلامت ــ تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با بنیاد قرآن کشور با هدف تسری فرهنگ قرآن در میان دانشگاهیان منعقد شد.

امضای تفاهم‌نامه بنیاد قرآن و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ مراسم انعقاد تفاهم‌نامه بین معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و بنیاد قرآن کشور برگزار شد.
در ابتدای این برنامه محمد آقاجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن ابراز خوشحالی از حضور روحانیون و چهره‌های برجسته قرآنی کشور، بیان کرد: تشکیل این جلسه را به فال نیک می‌گیریم، توجه به فرهنگ قرآنی و بسط آن در دانشگاه جای بسی خرسندی دارد و مایه افتخار است که تیم جدید معاونت در ابتدای کار خود فعالیت‌های قرآنی را سرلوحه کار قرار داده است.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: ما در دانشگاه برزگ علوم پزشکی شهید بهشتی میزبان ۱۴ هزار نفر دانشجو در ۲۵۸ رشته علوم پزشکی، هزار و ۴۰۰ نفر عضو هیئت علمی و ۱۷ هزار نفر کارمند در حال ارائه خدمات علمی به دانشجویان هستیم که همین امر نشان دهنده وجود بستری عظیم برای فعالیت‌های قرآنی است.

آقاجانی بیان کرد: در دانشگاه باید از فرهنگ قرآنی در ابعاد گوناگون استفاده شود و شایسته است که این مهم توسط دانشگاهیان گسترش پیدا کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که مزین به نام بلند آوازه دکتر بهشتی است، میزبان ششمین همایش ملی قرآن، عترت در حوزه سلامت بود که با یاری خداوند متعال با استقبال بسیار خوبی مواجه شد که همگی این موارد نشان از پتانسیل خوب این دانشگاه برای امور قرآنی دارد.

آقاجانی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه با بنیاد قرآن، تاکید کرد: امیدوار هستیم که دانشگاهیان عزیز ما با امضای این تفاهم‌نامه بیش از پیش با فرهنگ قرآن مأنوس شوند تا جایی که بتوانیم از قرآن در ابعاد فرهنگی، آموزشی و درمانی بهترین بهره را ببریم.

قرآن باید در وجود ما دانشگاهیان نهادینه شود
در ادامه این مراسم محمود خدادوست، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیر ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه پیش از سفر حج خود گفت: همگی ما در زیر چتر شما بزرگوران پرورش یافتیم و اگر خدایی نکرده نقصی وجود دارد به علت ضعف و ناتوانی ما در فراگرفتن علوم قرآنی است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه افزود: اگر ما به این مهم واقف باشیم که قرآن کتابی هدایت کننده و دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است، بر ما واجب است که به نحو احسن برای محقق شدن این دو مهم تلاش کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در دانشگاه‌های علوم پزشکی گاه به دلیل حجم بالای دروس پزشکی ما شاهد کاهش مباحث فرهنگی و قرآنی هستیم که این مسئله به نوبه خود مسئولیت ما را در پیشگاه قرآن کریم، سنگین‌تر می‌کند که امیدوارم با همراهی شما عزیزان و انعقاد این تفاهم‌نامه بتوانیم همان گونه که در حوزه‌های تخصصی و فنی توانمند هستیم در مباحث قرآنی نیز متبحر شویم.

وی در بخش دیگری از سخنان ضمن ضرورت نهادینه کردن اخلاق پزشکی در بین دانشجویان، تصریح کرد: مسئله قرآن باید در وجود همگی ما دانشگاهیان نهادینه شود و آن زمان است که می‌توانیم با صراحت بگوییم که به اخلاق پزشکی دست یافته‌ایم. حضور در محضر شما خوبان فرصتی مغتنم است تا از آموزه‌های شما علما بهره برده و آن را به دانشجویان به بهترین نحو ممکن انتقال دهیم.

مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز با اشاره به انعقاد این تفاهم‌نامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پس این تفاهم‌نامه حرکت‌های جدید قرآنی را آغاز می‌کند، چرا که دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهید بهشتی سزاوار این مهم هست و همان گونه که توقع از این دانشگاه سطح یک کشور بسیار بالاست، انتظار بسط فعالیت قرآنی از آن نیز افزایش پیدا می‌کند.

بحرالعلوم افزود: ما این آمادگی را داریم که این تجربه را به دانشگاه‌های دیگر انتقال دهیم و امیدوارم که از این دست افتخارات در دانشگاه برتر علوم پزشکی شهید بهشتی نیز بیش از پیش رقم خورد.

تأکید اساتید برجسته قرآنی بر ارتباط بیشتر دانشگاه و حوزه‌های قرآنی
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی حسین‌زاده در ادامه این نشست ضمن اظهار مسرت از انعقاد این تفاهم‌نامه اظهار کرد: بنیاد قرآن کشور از سال ۱۳۵۹ تأسیس و قریب به چهار دهه است که فعالیت‌ها و امور قرآنی متنوعی را انجام می‌دهد.

دبیرکل بنیاد قرآن در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مهم اخلاق پزشکی در حوزه قرآن و عترت بیان کرد: حوزه قرآنی بسیار متنوع و بسیط است و این مجموعه آمادگی دارد فعالیت‌ها و پژوهش این ۴۰ سال را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بگذارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قائم‌مقامی نیز در این مراسم با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی در تمامی سطوح باید تسریع پیدا کند، اظهار کرد: ارتباط علم و قرآن انکارناپذیر است و مجموعه‌های دانشگاهی لازم است انس بیشتری با قرآن داشته باشند. بنیاد قرآن در سال‌های اخیر رنگین کمان متنوعی از فعالیت‌های قرآنی است، اما همچنان لازم است اقدامات دیگری در راستای ضرورت تبیین فلسفه و حکمت از منظر قرآن کریم صورت گیرد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفتح دعوتی، پژوهشگر حوزه قرآن نیزدر این برنامه گفت: ما روحانیون سربازانی هستیم تا مبلغ مباحث قرآنی در بین شما عزیزان باشیم و امیدواریم از پس این مهم، به شایستگی برآییم.

انتهای پیام
captcha