اسامی گلاب و عرقیات گیاهی غیر مجاز اعلام شد/ ممنوعیت خمیر مرغ
کد خبر: 3447974
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
از سوی سازمان غذا و دارو؛

اسامی گلاب و عرقیات گیاهی غیر مجاز اعلام شد/ ممنوعیت خمیر مرغ

گروه سلامت: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از شرکت‌های تولید کننده غیر مجاز گلاب و عرقیات گیاهی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای گلاب و عرقیات گیاهی  با نام تجاری فاضل، گلاب وعرقیات گیاهی، سرکه سیب و انواع معجون، عرقیات  با نام تجاری سپهر گلاب، گلاب وعرقیات گیاهی با نام تجاری عطر گستر- گل بو  و گلاب وعرقیات گیاهی  با نام تجاری زرگل را که در گروه فراورده‌های نوشیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی سازمان غذا و دارو طبقه بندی می‌شوند غیرمجاز معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون گلاب وعرقیات گیاهی با نام تجاری هدیه گیاهی زمین، گلاب و عرقیات گیاهی با نام تجاری سارا گلاب، گلاب وعرقیات گیاهی با نام تجاری افضل، عرق آویشن با نام تجاری مه گل قمصر کاشان به دلیل جعل مستندات مورد نظر اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند‌.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه و صیانت از نشان‌های اصیل و شناسنامه دار صورت می‌گیرد؛‌ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

از سوی دیگرمعاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در واکنش به برخی اظهار نظر‌ها در خصوص مجوز اجازه استفاده از خمیر مرغ توسط وزارت بهداشت، هرگونه استفاده از خمیر مرغ را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد و گقت: تا زمانی که تفاهمی بین ارگان‌های صاحب نظر در این حوزه انجام نشود و بطور قطع از تولید یک فرآورده غذایی با معیارهای مصرف انسانی اطمینان حاصل نگردد به هیچ وجه اجازه استفاده از خمیر مرغ داده نخواهد شد.

سهیل اسکندری با اشاره به بیانات مکرر مسئولان سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه اصل استفاده از خمیر مرغ روشی معمول در جهان است تصریح کرد: استفاده از خمیر مرغ، هم باعث جلوگیری از اصراف می‌شود و هم از هدر رفت هزینه اقتصادی جلوگیری می کند اما استفاده از آن مستلزم آن است که در صحت و سلامت بهداشتی آن یقین حاصل شود.

وی تاکید کرد: این مهم جز با رعایت ضوابط قانونی از سوی ارگان‌ها و نهاد های مرتبط و نیز تعاملات بین ارگانی آنها میسر نمی‌شود.

captcha