5725 پرونده تخلف در تعزیرات چهارمحال و بختیاری بررسی شد
کد خبر: 3821448
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۵

5725 پرونده تخلف در تعزیرات چهارمحال و بختیاری بررسی شد

گروه اجتماعی - مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وصول سه هزار و 188 پرونده تخلفات کالا، 833 پرونده قاچاق کالا و یک هزار و 714 پرونده بهداشت و درمان و دارو در استان طی سال گذشته، گفت: مجموعا در سال گذشته پنج هزار و 725 پرونده به این سازمان واصل شد که پنج هزار و 664 پرونده مختومه شده و 156 میلیارد ریال نیز جزای مالی برای محکومین صادر شد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، حمیدرضا حیدری اول تیرماه در نشست خبری شورای قضایی استان به مناسبت هفته قوه قضاییه، با اشاره به برگزاری 112 دوره آموزش قرآن در رشته‌های مختلف طی سال گذشته در زندان‌های استان، گفت: سه هزار و 405 زندانی استان در این دوره‌ها شرکت کرده و 189 نفر حافظ یک تا 30 جزء قرآن کریم شدند.
مدیرکل سازمان زندان‌ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان از برگزاری 30 محفل انس با قرآن و 208 دوره آموزشی احکام و عقاید و شبهه‌زدایی در زندان‌های استان طی سال 97 خبر داد و افزود: بیش از هشت هزار و 684 نفر در این دوره‌ها شرکت کردند.
وی برگزاری کلاس های نهضت سوادآموزی برای 47 نفر، بکارگیری 9 روحانی برای آموزش احکام و عقاید دینی، برگزاری 57 دوره آموزش فنی و حرفه‌ای در 22 رشته،آزادسازی 214 زندانی جرایم غیرعمد و مشاوره قضایی به یک هزار و 226 نفر از شاخص‌ترین اقدامات سازمان زندان‌های استان در سال گذشته بوده است.
حیدری با بیان اینکه بیش از 700 خانواده زندانیان استان طی سال گذشته تحت پوشش سازمان‌های حمایتی قرار گرفتند، اظهار کرد: 15 هزار نفر از زندانیان استان در این مدت مورد ویزیت پزشکی قرار گرفتند.
مدیرکل بازرسی استان نیز در این نشست نظارت بر حسن اجاری امور و اجرای صحیح قوانین را از وظایف این سازمان برشمرد و گفت: سامانه ملی رسیدگی به شکایات طراحی شده است و مردم می توانند شکایات خود از دستگاه‌های اجرایی را ثبت و پیگیری کنند.
علی احمدی با اشاره به اینکه رسانه ها باید در برخورد با فساد و ریشه کن کردن آنعزم عمومی داشته باشند، افزود: در سال گذشته حدود 487 میلیارد تومان از اعتبارات دولتی تحت نظارت سازمان بازرسی بوده و در صورت تخلف اداری تذکرات لازم داده شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان نیز در این نشست خبری معاینات حوادث کار، تصادفات، معاینه و صدور جواز دفن و کمیسیون های پزشکی را از شاخص ترین فعالیت‌های این سازمان برشمرد و گفت: در سال 97 نسبت به سال 96 میزان مراجعین مدعی نزاع 10.2 درصد ، معاینات تصادفات 9.4 درصد ، اجساد حوادث کار 33.3 درصد و فوت های غرق شدگی 57.1 درصد و حوادث برق گرفتگی 150 درصد افزایش داشت.
وی تصریح کرد: در دو ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته مراجعین نزاع 15 درصد افزایش، فوتی های تصادفات 2.9 درصد کاهش و اجساد کار و غرق شدگی نیز کاهش داشته‌ایم.
احمدی از برگزاری 50 دوره آموزشی برای پزشکان و کارکنان استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: مدت زمان پاسخگویی به پرونده‌ها نیز نسبت به میانگین کشوری بسیار پایین است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز با اشاره به وصول سه هزار و 188 پرونده تخلفات کالا، 833 پرونده قاچاق کالا و یک هزار و 714 پرونده بهداشت و درمان و دارو در استان طی سال گذشته، گفت: مجموعا در سال گذشته پنج هزار و 725 پرونده به این سازمان واصل شد که پنج هزار و 664 پرونده مختومه شده و 156 میلیارد ریال نیز جزای مالی برای محکومین صادر شد.
محمدرضا عمرون از یک هزار و 560 گشت مشترک توسط سازمان تعزیرات حکومتی با صنعت، معدن و تجارت و علوم پزشکی در سال گذشته خبر داد و افزود: در این گشت ها 522 واحد صنفی متخلفق شناسایی و پرونده آن‌ها به دستگاه قضایی ارجاع داده شد.

انتهای پیام

captcha